Welkom Thuis Straattheater Festival Rotterdam

Over het festival

Hét straattheaterfestival van Rotterdam

Het Welkom Thuis Straattheater Festival (WTSF) is een gratis toegankelijk Straattheater Festival voor jong en oud. Het vindt plaats op de eerste zaterdag na de zomervakantie op en om het Deliplein-Katendrecht te Rotterdam, maar inmiddels behoren het Rijnhavenplein, de Rijnhavenbrug en het Wilhelminahoofd ook tot de festivallocatie. Het Welkom Thuis Straattheater Festival 2018 vind plaats op 25 augustus. Houd deze websiste en onze facebookpagina in de gaten voor nieuws!

Wil je altijd direct op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Straattheater

Het WTSF laat het publiek nazomeren op een aantrekkelijk, feestelijk en warm festival met spraakmakend straattheater in de sfeer van het Straattheater Festival in Avignon.  Een zintuiglijke beleving, die wordt gedeeld met vrienden en familie.

Gastvrij en open, samen beleven

Het WTSF heeft een gastvrij, open karakter en heeft ontmoeting en uitwisseling hoog in het vaandel staan. Afgelopen edities hebben we ervaren dat straattheater de bezoekers raakt. Gezamenlijk kijken naar de inspirerende acts creëert een bijzondere belevenis. Het bindt het publiek aan het festival ongeacht leeftijd, achtergrond en afkomst. Het festival is op die manier een afspiegeling van de verschillende Rotterdamse bevolkingsgroepen, die bovendien door elkaar op Katendrecht en de omgeving wonen. Muziek en theater, horen en zien, workshops, eten en drinken en nog veel meer, op één van de zich het leukst ontwikkelende stukjes Rotterdam.

De straat als podium

Het Welkom Thuis Straattheater Festival is voortgekomen uit het Welkom Thuis Festival. Na zes edities werd het tijd voor een koerswijziging. Het aanbod van de festivals in Rotterdam is enorm en hebben bijna allemaal een muziekpodium. Wij hebben gemerkt dat het kwalitatief goed straattheater het verschil maakt met de andere festivals en veel meer de aandacht had van het publiek en besloten ons te concentreren op straattheater. Muziek is er nog wel maar dan in de vorm van Muziektheater.

CONTACT

info@peu.nu
Sjaak Overveld | programmeur
+31 (0)6 138 585 60
Femke Schot | zakelijk leider
+31 (0)6 229 714 95

facebook knop klein

 

logos_klein_3

PEU | Pacific Enterprises Unlimited
Pacific Enterprises Unlimited is ook te vinden op www.organisatiebureau-info.nl.

Theater Walhalla
Rotterdam Festivals